Табличка Брайля БУХГАЛТЕРІЯ (05327)

Код: 05327

На замовлення, 1-3 дні

Табличка Брайля БУХГАЛТЕРІЯ (05327)Табличка Брайля БУХГАЛТЕРІЯ (05327)
316 грн

 

 

 

способи доставки

upakovka

 

 

Способи оплати

Табличка Брайля БУХГАЛТЕРІЯ (05327)
Табличка Брайля БУХГАЛТЕРІЯ (05327)
Опис

Табличка Брайля БУХГАЛТЕРІЯ (05327)

Табличка Брайля для сліпих БУХГАЛТЕРІЯ створює доступне навколишне середовище для людей із вадами зору, що допомагає таким людям самостійно орієнтуватися і отримувати необхідну інформацію. Цей знак легко приклеюється в потрібному місці на двосторонній скотч, який вже є в комплекті на зворотній стороні знаку. Розмір таблички є таким, що її зручно використовувати у приміщеннях будь-якого розміру, або на вулиці. Таблички Брайля мають бути закріплені на висоті 1,2 - 1,5 метра зі сторони ручки вхідної двері. Кути таблички заокруглені, що відповідає вимогам та стандартам для таких знаків. Таблички виготовляються з опуклим шрифтом Брайля, який дозволяє людям з вадами зору читати та сприймати текстуальну інформацію. Вони можуть бути використані у різних сферах, включаючи навчальні заклади, заклади культури і мистецтва, офіси, громадські будівлі та громадський транспорт, медичні, дошкільні, освітні заклади, у торгівельних центрах та багатьох інших місцях. Цей пластиковий знак довговічний, стійкий до пошкоджень і легко миється будь-якими засобами для миття. Зображення нанесено способом високоякісного друку ЗІ СПЕЦІАЛЬНИМИ ОПУКЛИМИ КРАПКАМИ. Головна перевага цього унікального знаку - це дублювання звичайного тексту опуклими знаками шрифта Брайля.

Виготовляємо таблички на замовлення з будь-яким текстом, для цього просто зверніться до нас будь-яким зручним для вас способом.

Компанія Київстенд пропонує високу якість, великий вибір товарів, оптові знижки, договір, доставку по Києву, відправку перевізниками по всій Україні. Звертайтесь!

Основні характеристики: Табличка Брайля БУХГАЛТЕРІЯ

  • Розмір: 30х15 см
  • Основа: білий спінений пластик
  • Зображення: високоякісний повнокольоровий друк
  • Особливості: опуклий шрифт Брайля
  • Форма: с заокругленими кутами
  • Кріплення: двосторонній скотч 
  • Використання поза приміщенням: можливо

Наші Партнери

verhovna radaksukovalskadarndmsusupportkpikpiitobiknucementuanefrolog