kyivstar098 393 9383           lifecel icon 063 145 5758           vodafon050 542 8038 viber wotsap telegram
Кошик порожній

korzina

Політика конфіденційності

Політика Конфіденційності персональних даних (далі Політика конфіденіціональності) здійснюється при отриманні, зберіганні, а також обробки іншими способами Персональних даних ( "Персональні дані") Користувача інтернет-магазину Київ Стенд kyivstend.com.ua знаходиться на веб-сайті за адресою https: // kyivstend.com.ua/. Політика конфіденіціональності описувана в даному пункті стосується тільки сайту https://kyivstend.com.ua/ і його мобільній версії, але Адміністратор сайту не контролює і не несе відповідальність за інші сайти третіх осіб на які користувач може перейти з сайту https: // kyivstend .com.ua /.

При відвідуванні сайту, згідно Закону України про захист персональних даних: Про захист персональних даних (Із змінамі, внесеними согласно із Законами # одна тисяча сімсот сімдесят чотири-VIII від 06.12.2016, ВВР 2017, # 2, ст.25) Ви погоджуєтеся на збір, використання , розкриття і обробку Ваших персональних даних, як описано в цій політиці конфіденційності.

Адміністратор сайту не перевіряє достовірність даних які повідомляє користувач в процесі форомленіе замовлення в інтернет-магазині Київ Стенд.

1. Загальні поняття і терміни

1.1 Персональних дані - будь-яка інформація персональних даних впорядкована в електронній формі (база даних) і / або у формі картотек персональних даних, відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована, і можуть включати в себе запис одного або декількох куки або анонімних ідентифікаторів, також куки і анонімні ідентифікатори, коли суб'єкт персональних даних взаємодіє з послугами, пропонованими нашими партнерами, як рекламні послуги, наприклад, які можуть з'явитися на інших сайтах, які були явно оприлюднені суб'єктом персональних даних, і інші дані.

1.2 Користувач інтернет-магазину Київ Стенд kyivstend.com.ua - фізична особа, яка має доступ до сайту і користується інтернет-магазином Київ Стенд щодо якої відповідно до закону здійснюється обробка її персональних даних.

1.3 Адміністратор сайту інтернет-магазину "kyivstend.com.ua" - ФОП Булак С.С., якій законом або за згодою суб'єкта даних надано право на обробку персональних даних, яка затверджує мету обробки персональних даних у цій базі даних, встановлює склад цих даних і процедури їх обробки, якщо інше не визначено законом.

1.4 Обробка персональних даних - будь-яка дія (Операція) або сукупність дій (Операцій), скоєних повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та / або в картотеці бази даних, пов'язані зі збором, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптацією, зміною, оновленням , використанням, блокуванням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособлення, видаленням, знищенням відомостей про фізичну особу користувача сайту https://kyivstend.com.ua/

2. Порядок обробки персональних даних: отримання згоди, повідомлення про права та дії з персональними даними суб'єкта персональних даних

2.1 Обробка персональних даних, що використовуються для виконання мети обробки, передбаченої п. 3.2 цього Положення, здійснюється на підставі статті 11 Закону України «Про захист персональних даних».

2.2 Метою обробки персональних даних є забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання / отримання та здійснення продажів, придбання, розрахунків за придбані товари у відповідності з Податковим кодексом України, Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», зберігання та обслуговування даних контрагентів відповідно до статей 6, 7 Закону України «Про захист персональних даних».

2.3 Використання сайту https://kyivstend.com.ua/ фізичною особою означає згоду з Політикою конфедіциальності і умовами обробки Персональних даних користувача.

2.4 У разі не згоди або часткового згоди з Політикою конфедіциальності і умовами обробки Персональних даних користувач повинен закінчити використання сайту https://kyivstend.com.ua

2.5 Перональние дані які вводить Користувач сайту https://kyivstend.com.ua/ при офрмлення замовлення в інтернет-магазині Київ Стенд в спеціальних полях, дозволені для обробки в рамках цієї Політики конфедіциальності включають в себе наступну інформацію:

2.5.1 E-mail (електронна пошта) Користувача сайту.

2.5.2 Мобільний телефон Користувача

2.5.3 Ім'я

2.5.4 Прізвище

2.5.5. Назва населеного пункту

2.5.6 Номер відділення Нової Пошти (за бажанням)

2.6 Будь-яка інша інформація зібрана про Користувача не підлягає розголошенню, зберігається в надійному місці і не передається третім особам, за винятком випадків передбачених законодавством України.

2.7 Обробка Персональних даних Користувача здійснюється без ОГРАНЕЧЕНИЯ терміну зберігання і використання будь-якому законним чином відповідно до законодавства України

2.8 Користувач при оформленні замовлення в інтернет-магазині Київ Стенд і / або роблячи замовлення будь-яким іншим способом дає згоди на те, що Адміністратор сайту має право передати персональні дані Користувача третім особам виключно для виконання замовлення і доставки Товару (Службам доставки. Кур'єрам, працівникам пошти і так далі)

2.9 Адміністратор сайту робить всі необхідні і можливі організаційні та технічні дії для захисту Персональних даних Користувача сайту https://kyivstend.com.ua/ від незаконного втручання, копіювання, розповсюдження та інших дій третіх осіб.

3.Отказ від надання інформації

3.1 Користувач може відмовитися від надання будь-якої інформації, доповнювати або змінювати персональні дані і / або видалити їх.


4. Використання інформації яку зібрав сайт https://kyivstend.com.ua/

4.1 Внесення необхідних реквізитів наданих користувачем на сайті https://kyivstend.com.ua/ для оформлення замовлення, договору купівлі-продажу дістаціонно через інтернет-магазин Київ Стенд

4.2 Зворотною комунікації з Користувачем для підтвердження і уточнення зробленого ним замовлення на сайті https://kyivstend.com.ua/

4.3 Повідомлення Користувачеві про можливість виконання його замовлення і статус замовлення в даний час.

4.4 консультаційних послуг для користувача в разі замовлення зі зміною розміру, дизайну або / та інших параметрів товарів представлених на сайті https://kyivstend.com.ua/

4.5 При отриманні згоди Користувача повідомлення про новинки та акції сайту https://kyivstend.com.ua/ при можливості відмови від таких повідомлень Користувачем в будь-який час.

5 Права і обов'язки суб'єкта персональних даних

5.1 Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних.

5.2 Користувач надає інформацію про індивідуальні дані необхідні для оформлення замовлення в інтернет-магазині Київ Стенд https://kyivstend.com.ua/

5.3 Адміністратор сайту зобов'язаний використовувати отриману від Користувача інформацію про Персональних даних виключно для цілей зазначених в п.4 цієї Політики конфіденіціональності.

5.4 Адміністратор сайту зобов'язаний забезпечити збереження персональних даних Користувача і нераспостраняющіе їх без письмової згоди Користувача.


6 Спеціальні Зауваження

6.1 Адміністратор сайту має право внести зміни в справжню Політику конфіденіціональності в будь-який час без згоди Користувача.

6.2 Зміни в Політиці конфіденіціональності вступають в силу відразу ж після розміщення цих змін на сайті https://kyivstend.com.ua/

6.3 Особи віком до 18 років не мають права робити замовлення і покупки сайті https://kyivstend.com.ua/.

6.4 Якщо у Вас виникнуть питання щодо даної політики конфіденіціональності, напишіть нам, на електронну пошту за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..