Табличка ТЕРАПЕВТ (17348)

Код: 17348

На складі в Києві

Табличка ТЕРАПЕВТ (17348)Табличка ТЕРАПЕВТ (17348)
150 грн

 

 

 

способи доставки

upakovka

 

 

Способи оплати

Табличка ТЕРАПЕВТ (17348)
Табличка ТЕРАПЕВТ (17348)
Опис

Табличка ТЕРАПЕВТ (17348)

Табличка ТЕРАПЕВТ легко допоможе знайти потрібні двері в будь-якому медичному закладі, а саме в лікарні, поліклініці, медичному або реабілітаційному центрі, санаторіі, пансіонаті тощо. Зображення на цю пластикову табличку нанесено способом високоякісного друку на плівці оракал або на пластику. За розміром ця табличка чудово підходить на більшість стандартних дверей. Кріплення таблички - двосторонній монтажний скотч - вже є на зворотній стороні таблички. Треба просто зняти захисну плівку та рівно приклеїти табличку до потрібної поверхні.

Додатково можна замовити ламінування в Київ Стенд таблички від механічних пошкоджень та вигоряння на сонці (+ 25 грн до ціни, вкажіть ламінування при замовленні в примітках). Ламіновані таблички можна спокійно мити будь-якими миючими засобами, навіть спиртовмисними.

При замовленні табличок з цієї категорії від 10 штук Київ Стенд пропонує чудову гуртову знижку 20%!

Дизайнери Київ Стенда можуть змінити колір та текст таблички за вашим бажанням)) Ви можете додати текст англійською чи текст шрифтом Брайля. Напишіть потрібний текст в коментарях до замовлення чи зв'яжіться з нами за допомогою зручного для Вас месенджера. Новий змінений дизайн таблички коштує додатково 50 грн.
 

Основні характеристики: Табличка ТЕРАПЕВТ

  • Розмір таблички: 30 х 15 см
  • Основа: пластик товщиною 3 мм
  • Зображення: високоякісний повнокольоровий друк
  • Колір: червоний фон, білі букви, є можливість змінити (+50 грн)
  • Ламінування: немає, проте є можливість замовити додатково (+25 грн)
  • Кріплення: двосторонній скотч 
  • Використання поза приміщенням: можливо

 

В Київстенд Ви можете купити багато необхідних табличок на будь-який випадок життя! Це просто та зручно! Маємо для Вас чудові гуртові знижки. Можна навіть замовити продукцію зі своїм оригінальним логотипом та оформленням. У нас великий вибір табличок та стендів!!! На складі в Києві!!! Звертайтесь на зручний для Вас месенджер або емейл! 0505428038  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Чекаємо!

Наші Партнери

verhovna radaksukovalskadarndmsusupportkpikpiitobiknucementuanefrolog